Posted on

Förändringar på gång

Efter att totalt ha gått in i väggen med sömnaden och inte ens velat röra symaskinerna har nu lusten att skapa sakta återkommit och Mamma på Vift kommer att börja leva upp igen hoppas jag. Kanske till och med under ett lite annat namn 🙂 Eller tillsammans med ett annat namn som jag tycker passar bättre på vissa av sakerna jag syr 🙂

Jag kommer att börja lägga upp lite saker jag sytt i webbutiken, fylla på med sådant som tagit slut och även en hel del nya saker. Jag hoppas att ni ska tycka om dem 🙂 Det kommer att bli lite mer fokus på väskor, plånböcker, inredning osv men vissa av barnvagnstillbehören finns också kvar så som solskärmar, sittdynor, bygelskydd osv.

Jag tar fortfarande inte några specialbeställningar utan det som går att köpa är det som finns upplagt i butiken. Jag syr och skapar när lusten faller på och ibland kan det gå dagar eller veckor mellan gångerna. Jag måste komma bort från tvånget och alla måsten.

Har ni önskemål på tyger eller produkter får ni gärna lämna en kommentar här i bloggen så kanske det går att ordna 🙂

Kram på er och tack för att ni fortsätter att handla och följer mig på de olika ställena även om jag inte varit så aktiv!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *